(Android/iOS) Vocabulary Builder: Daily Word хакване на неограничени ключове
Mar 13, 2022 5:05:23 GMT -5
Post by esesconmosym on Mar 13, 2022 5:05:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder: Daily Word ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder: Daily Word IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на неограничени ключове ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder: Daily Word 2022 version ▞▞▞
Не ми харесва, защото не се опитва да ви обучава с нови думи. Единственото нещо, което прави това приложение, е да ви даде няколко произволни думи и да ви позволи да ги тествате. Без мозъчни упражнения върху думите. Нищо
Vocabulary Builder: Daily Word Educație xfg
Току-що започнах да използвам, но е много по-добре, отколкото входящата ми поща да е наводнена с думи на деня. произношенията са точно там в приложението, което е хубаво. викторините изглеждат добри. някои реклами, но това е нормално.
Хубаво приложение и ми харесва джаджата, но намерих повечето думи от деня за твърде лесни. Кой не знае думата "нелепо"? Също така получи почит, вражда и харизма през последните няколко дни.
Старата версия беше добра, сега не е налична в джаджи и без ежедневна дума.
2 неща ме карат да изтегля приложение (което смятам, че е полезно за мен), те са; Размер на приложението и ревюта...и тогава, лошата страна, НИКОГА НЕ СЕ ВЪРНА ЗА ДА ПИША РЕВЮТА🙈... Само днес изтеглих 4 приложения преди това; и обзалагате се, че не съм и може би никога няма да ги прегледам, но повярвайте ми, всички са страхотни... Въпреки това, заедно с всички невероятни 5* ревюта тук, и особено за факта, че е 2mb , готов съм да напиша един. Ако направи това, което казва, че прави, ще се върна, за да дам своите 5 звезди
Надяваме се 2 да увеличи речника, правописа и способностите за четене.
Ако се стремите да пишете и искате "народния език" на автор, това приложение ще бъде идеално за вас
Добре, но... Опитайте да го актуализирате в ново оформление
Това е само за да прекарам времето, искам да кажа, че е добре, но имам предвид, както казах, просто за да прекарам времето.
Удобно и спестяващо време
Само един използвам. Все още не ме е подвел
има нужда от филтри. тези думи са твърде прости
Много огромни няколко думи на ден
Реклами навсякъде.
Забавен начин да научите нови думи и да опресните паметта на малко използвани думи.
Викторините бяха много по-лесни от очакваното
Не мога да чуя произношението на думите след натискане на бутона на високоговорителя
Тих беден речник
Смятах, че е много полезно! Мисля, че давате рекламите си в неподходящо грешно време, никога по време на частта от теста на играта на приложението за игри.
Харесвам това приложение, но думите са твърде лесни. Ане, когато продължаваш да отбелязваш висок резултат, не става по-трудно.
Твърде сложно
в приложението, както и във всяко друго приложение за речник, с което се сблъсквам, липсва ключов компонент, който да направи приложенията изключително полезни, който е да включва с новите думи различни негови форми. Например в минало време, бъдеще време и всички други форми. Това ще направи приложението и бих дал 5 звезди
Vocabulary Builder: Daily Word Ta’lim sxu
Хубаво приложение. произношението е твърде достъпно, точно значението, могат да се дадат повече примери, за да се изясни повече. иначе добро приложение.
Много солидно приложение. Функции за бърза викторина и функция за речник. Вече няма да бъркам съгласен със завладяване!
Language Transfer Образовање fvgr
с удоволствие учех чрез него
Благодаря на Rishab за бързата актуализация. Сега приложението не се срива и сесията се възстановява. Няколко функции, които смятах, че ще бъдат добри, са 1. По-рано при продължително натискане върху ред можем да маркираме определена дума/ред и по-късно да се върнем към този ред чрез натискане на бутона надолу. 2. Бутонът за разбъркване пречи на изгледа. Моля, помислете за преместването му в ъгъл. 3. Трудно е да се прочете как е написано произношението на думата. Помислете за възстановяване на по-ранния формат. Изпратих ви и подробности по имейл.
Vocabulary Builder: Daily Word Onderwijs ale
Без звънци и свирки. Без натрапчиви реклами. ОТЛИЧЕН подбор на думи. Изпробвах всички приложения за създаване на речник в google play и това беше едновременно най-простото И най-доброто. Подборът на думи е предимно средно ниво и почти изцяло практичен. Ако искате да увеличите своето „речниково его“ с големи неясни думи, това НЕ е приложението за вас. Но ако сте писател, който иска да подобри речника си с думи, които са често използвани, това приложение е перфектно.
Като син на учител по английски, винаги съм се гордял с владеенето и познанията си по английски език. Но тъй като съм на 63 години, съм наясно, че някои от уменията ми се влошиха с течение на времето. Vocabulary Builder ми помогна да се върна там, където бях преди, що се отнася до уменията си с английски език. А тестовете са много по-полезни от всички игри, които мога да изтегля навсякъде. Браво на този, който е разработил това приложение.
Ниди
Това е най-добрата дума на приложението за деня.
Хммм. добре е. Но не всички думи са тук.
буквално всички думи, които прочетох, са отрицателни. толкова е странно, че няма думи с положителни конотации.
Наистина страхотно приложение, наистина помага да изградите своя речник с течение на времето. Препоръчвам ви да го изтеглите и да опитате, ако все още не сте го направили. 4 звезди, защото винаги има място за подобрение, може би като джаджа, така че потребителите да могат да имат думата на деня на началния си екран.
Невероятно приложение! обичам го
Поддръжници на политическата левица. 5 звезди, ако не бяха политически пристрастия. 1 звезда поради политически пристрастия. Променено на 3 звезди, за да подобря допълнително моя преглед, тъй като виждам известно пристрастие вляво. Дори не съм политически настроен, но не обичам, когато хората обиждат настоящия президент
Винаги се подобрява и страхотно, когато влезете!?
Vocabulary Builder: Daily Word Pendidikan jwr
Приложението Grate, което трябва да имам на моя смартфон!
Бихте ли помислили някога да добавите платена версия на приложението, за да премахнете реклами? Харесвам го, като изключим насилствените рекламни видеоклипове в края на всеки тест. Очаквайте с нетърпение да чуете обратно!