Post by esesconmosym on Mar 13, 2022 4:59:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pravi novac besplatno ▞▞▞
▞▞▞ Astrogon - Arcade platformer 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se igra, ali postoji mala greška. Pjesma i zvuk su pomalo kvarni i pauzirani su na 0,01 sekundu
Ova igra je zabavna, puno razine, 5 zvjezdica. >-<
Gg
Vrlo kreativna igra, sviđa mi se soundtrack na synthwaveu. Vjerujem da sam za ovu igru čuo od r/outrun ili r/synthwave
Super igra! Hvala ekipi!
Volim to. Ipak ima nekoliko manjih grešaka.
JAJ! AŽURIRAJ!! SVIĐA mi se OVO!!1!1!1!!1!!11!!1
Astrogon - Arcade platformer อาร์เคด zztv
Dobro
Geometrijska crtica: tko si ti Astrogon: Ja sam ti ali bolji Ako igru učiniš plaćenom i bez reklama i u kupovini aplikacija igra će biti bolja
Ovo je dobro napravljena igra. Nema puno više za reći. Vrijedi vašeg vremena i vjerojatno vrijedi nekoliko dolara koliko košta bez oglasa.
Super igrica, jedini problem je optimizacija, ne znam zašto mi telefon kasni pri igranju
Želim mod verziju 1.6 i novu teksturu čvrstih zidova i pozadine, ažuriranje 1.7 Sastavite, font nije revolucija , ažuriranje 1.701 u 梵蒂冈,厚度假酒店管理层面对着も面对着
Sjajna igra nakon uklanjanja oglasa
To je cool
Cyberpunk 2056
Lijepo iskustvo igranja, jedna od najboljih arkada ove godine!!
Jednostavno je... super!!! Sviđa mi se igra, boje i grafika. preporučam!
Super nevjerojatno!!!!!!!! 🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂🙂🙂🙂😀😀🙂🙂🙂😃🙂🙂
Zaljubljen sam u ovu igru iako ima nekoliko grešaka, i dalje joj dajem 5 zvjezdica. Osim toga, ovo je fantastična igra, jako je volim
Čvrste kontrole, sjajna glazba. Ako sam imao pritužbu, pojačanja su mala i teško ih je prepoznati.
Uredi: Pa, odmah nakon što sam ostavio recenziju, na upit sam vidio svoj prvi prisilni oglas. Sly -__- Međutim, reklame koje sam vidio bile su kratke (5-10s max) i ne nakon svake razine, pa mislim da je podnošljivo.A zbog kvalitete igranja i grafike otišao sam naprijed i uklonio reklame. Izvornik: Sjajna igra! Baš ono što sam tražio. Jednostavne kontrole, cool estetika, malo izazovna i još nisam vidio oglas. Dobar posao!!!
Najbolja igra ikad. Nevjerovatno. Odlično
Sviđa mi se ❤️ Lijepo
wow, tako zadiviti ☆☆☆☆☆
Homecraft - Home Design Game Gündəlik ussa
Vrlo zarazna i zabavna igra!
ODLIČNA IGRA!!!
Ova igra je nevjerojatna! Uz sve razine koje su dostupne igračima, ova igra je vrlo zabavna! Kontrole su jednostavne, a dizajn blokova prekrasan!
Ova igra je divna, izgleda nevjerojatno, zvuči nevjerojatno, igra nevjerojatno! Možete reći da je ovo igra iz srca koju je napravio netko s jakom željom da stvori nezaboravno iskustvo kroz izazovnu, ali zabavnu i zaraznu igru!
Ova igra je inspirirana gd gdw gds gdmd ALI OVA IGRA JE NEVJEROJATNA!!!
to je prilično izazovna, ali zarazna igra, ako zapnete, pokušajte smisliti "neobičnu" strategiju da je prođete, ova igra vas je također prisilila da vježbate svoje vještine mjerenja vremena, činjenica je da većina zvijezda koje sam susreo na svim razinama zahtijeva prilično teško vrijeme, inače je super i sviđa mi se
Mrzim to, učinio sam ovisnim o igrici!
Najbolja ekipa za igru i razvoj
Zaista uživajte u konceptu ove igre. To je vrlo zabavna i zabavna igra, pogotovo kada vam je dosadno.
zdravo, ja sam. Ja sam DMD na svom android emulatoru i i ovdje dajem recenziju s 5 zvjezdica jer radi i radi posao jednako učinkovito kao na mom ipadu. jedva čekam vidjeti koliko će ova igra biti dobra u budućnosti
Ispričavam se na prije moje negativne recenzije. Jako mi je žao. Stvarno mi se sviđa igra
Odlično iskustvo
Astrogon - Arcade platformer Arkade cpby
Vrlo zabavna igra! Stvarno volim mehaniku, veselim se novom ažuriranju!
Cool
Stvarno cool i originalna igrica. Uglavnom uživam u razinama izgradnje. Jedini mali problem je što ponekad uzrokuje kvar tijekom igranja razine. Inače savršena igra!
Igra je dobra, ali igra me ubija