Post by esesconmosym on Mar 13, 2022 4:47:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac kláves ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Po prvé, táto hra sa mi páči, ale po druhé, môžete odstrániť niektoré reklamy, pretože každú minútu sa objaví reklama🤣, ale "ODPORÚČAM TOTO!"
JE TO NAOZAJ DOBRÉ. Ale po každom kole je reklama. tak si to nainštaluj!!!!
Ahoj! Je to zábava, priťahuje ľudí, aby si to zahrali. Ale môj návrh je, ľudia vo veku 11+, skúste to neinštalovať, pretože je to trochu nudné.
Táto hra je nehanebným odcudzením jednej minihry Hexa-Gone od Fall Guys. Je to pomalé, roboti sú hlúpi a nedokázali tomu dať ani príťažlivý názov.Ak by som nevidel reklamu na toto hranie skutočne dobrej mobilnej hry (Among Us), spadlo by to do ríše neznáma. Som prekvapený, že som z tejto hry nedostal vírus. Túto hru si zo žiadneho dôvodu nesťahujte, skončíte tak, že budete podporovať tento druh bootlegu v obchode s aplikáciami.
blbosť
Dokonca ani nehráte proti iným ľuďom online, ako je uvedené v popise. Sú to roboti. Vypol som WiFi a dáta a hral som v pohode. Bonusom k tomu však nebola žiadna reklama 😂
Toto je strašná hra, takže ani nestrácajte čas jej stiahnutím, dôvod, prečo som jej dal jednu hviezdičku je ten, že keď hrám, vždy dostanem prvé miesto, dal som jej aj jednu hviezdičku, pretože mi nedovolí ani skočiť Tretím dôvodom, prečo som jej dal jednu hviezdičku, je ten, že na serveri sú stále tí istí ľudia a je to naozaj otravné...takže sa ani neobťažujte stratiť túto hru, je to skutočne najhoršia hra, akú som kedy hral... no dúfam, že to bolo užitočné
Hry zábavné náročné, ale keď som dobrý, je to len ez. 🕶️ Môžete dovoliť, aby hra mala rýchlejšie rozptýlené šesťuholníky, ale iné celkom slušné.
Veľmi, veľmi zlá hra, vždy gliching. Ak by bolo 0 štartov, dal by som tejto hre 0, veľmi zle👎👎👎
Zlá hra. Zakaždým, keď sa pokúsim naštartovať, spadne.
Je to úžasná hra s viacerými hráčmi a fontmi, ktoré sú veľmi realistické. Je to veľmi dobrá hra.
Moja skúsenosť bola úžasná. Milujem boxovacie rukavice. A raketa. Je to úžasné a môžete to hrať dlho a stále vás to bude baviť. Preto by som ho ohodnotil piatimi hviezdičkami.
Zaostávam, pretože mám zemiakový telefón
คำคม อวยพรวันเกิด คำกลอน เค้กวันเกิด - Apk AMP
Som šťastný a milujem túto hru.... ale mám problém.... že len dnes som si hru stiahol a otvoril som 8 až 9 znakov a je tam len 19 znakov a začnem otvárať aj písma čoskoro , takže nebude žiadna zábava hrať hru , a nenachádzam v hre žiadny zvrat a nechcem hru vymazať za 3 až 4 dni .... Takže prosím zvýšte cenu za 500 ₹ až viac, takže preskúmanie ďalších znakov.... A písiem môže trvať dlhšie. A chcem vám zaželať všetko najlepšie.
Kedysi som to hrával, je to len jedna z tých nudných hier. A MÁ TO REKLAMY!
hrozné bc Dostal som správy, že die die die die die die die z hry 😢😢
Ovládanie je nanič, veľmi ťažko sa pohybuje a automaticky skáče. Pridajte fakt, že to v skutočnosti nie je online a je tam toľko reklám, že to nie je dobrá hra
Nesťahuje vám to kazí to mobil asi tak po týždni
Táto hra je zábavná! Hráči padajú na 1. mieste.
Do Not Fall .io Arkádové xktq
Je to veľmi jednoduché, môžete to urobiť ťažšie
Niekoho kopírujete, ale je to zábavné, preto som vám dal dve hviezdičky a samozrejme hra je jeseň chlapci
Dávam jej dve hviezdičky, pretože je to zábavné, ale int prvá bola naozaj zábavná, ale čas klesal a klesal nudí sa nič skvelé na tejto hre a špeciálne je to len normálna hra, veľmi sa mi nepáči, takže dve hviezdičky a ja odinštalovať
Hra je celkom dobrá, ale páči sa mi ❤️ je super a naozaj sa mi páči a všetkým sadla
Táto hra je pre mňa hlúpo zábavná, pretože hrám s nejakým náhodným „skutočným“ multiplayerom. Vieš, vždy vyhrám, aj keď som nespadol na druhú plošinu. Huehuehue 😈.
Hodnotím 12/20
Dám 3, pretože 2 dôvody 1. Táto hra má toľko oneskorení, keď hráte offline 2. Keď hráte online, mali ste toľko reklám, takže tejto hre dám 3 hviezdičky
K tomuto nemám doslova čo povedať. Po prvé – *Extrémne* zaostáva a je veľmi ťažké dokonca získať viac ako 3. miesto -_- Po druhé- Na bežnú hru je príliš veľa reklám, takže v podstate nemôžete ani dokončiť dve kolá bez toho, aby ste získali aspoň jedno pridanie Nakoniec po tretie – zaberá to veľa miesta v mojom telefóne, takže túto hru neodporúčam, ak hľadáte niečo zábavné, návykové, bez doplnkov alebo aspoň hru so zriedkavými reklamami, ktoré by som neodporúčal. Ďakujem, že ste si prečítali moju recenziu.
Myslím, že je to veľmi dobrá hra, ale je tu pár vecí, ktoré by sa dali vylepšiť. Neznášam všetky pridané
Prečo tolko reklama?
Je to dobrá hra, len je to stále to isté. Možno pridať nastavenie pre 2 hráčov alebo rôzne režimy s rôznymi vecami?
Zlé
落ちないで .io アーケード xoq
Rebirth of Chaos: Eternal saga Veiksmas kau
10 sekúnd hry vedie k 30 sekundám reklamy. Toto je reklamná sieť, ktorá vás občas vyruší malou zábavnou hrou. Bodaj by to bolo naopak.
Do Not Fall .io Zręcznościowe homc
Táto hra je brilantná a zábavná. Je to takmer dokonalé a dokonca si môžete vybrať písmo pre svoje meno. Jediná vec, ktorá ma znepokojila je, že sú medzi nami skiny, ale neexistuje žiadny čierny, ktorý by zodpovedal 'VIP fontu' (Za získanie tohto fontu nemusíte platiť skutočnými peniazmi.) Opravte to a pridajte černoch medzi nami prosím. ☆☆☆☆☆ každopádne.
stiahnite si คําคมชีวิต กลอนชีวิต by Oliangsmile APK najnovšiu verziu ...
Áno, áno, áno, toto by ste mali dostať! Je to úžasné! Nikdy nevieš, či nespadneš! Jedna vec, ktorú by ste chceli pridať viac, je, že môžete pridať ďalšie pozadie? Inak to bude nudné pozerať sa na rovnaké pozadie thx! Dávam tomu 5 hviezdičiek, pretože chcem len pozadie, inak je to mwa!
Áno, je to úžasné, ale bude lepšie, ak budeme môcť hrať s našimi priateľmi, takže urobte aktualizáciu, kde budeme môcť hrať aj s našimi priateľmi, takže dám 4 štarty
Táto hra je doslova odpadom, chlapi na jeseň
Tá hra je úžasná. Grafika je dobrá, ovládanie je v poriadku, ale je tu jedna zlá vec. V telefóne sa mi míňa príliš veľa batérií. O 10 sekúnd neskôr je 1 percento preč
Myslím si, že som proti robotom a je ich SO.MANY.ADS, ale ak odoberiete len 50 % reklám, som s tým v poriadku, ale opravte ovládacie prvky
Hrateľnosť je v poriadku. Rovnako ako u väčšiny hier od tohto vývojového tímu je veľmi závislý od reklám. Očividne súťažíte s AI, ktorá nie je naprogramovaná tak, aby vás vyzývala. Bohužiaľ to bola naozaj nuda.
Táto hra je cr*p a jeden z najrýchlejších časov, kedy som hru odinštaloval, a bola to práve táto. Dôvod, prečo som ju po asi 3 minútach odinštaloval, je ten, že táto hra je neoriginálna a nezábavná. Po prvé, skopírovali minihru v hre Fall Guys, ktorá je Áno, UNORIGINÁLNA. 2, Ovládacie prvky. Sú absolútne zlí a jednoducho spôsobia, že hru stratíte tak rýchlo, takto. A nakoniec, je tu ADS. KAŽDÝ NENÁVIDÍ REKLAMY OK? A Áno, urobili tam vlastnú reklamu. A je zle. Odinštalujte túto hru TERAZ.
Veľmi zábavné a môžem sa hrať s inými ľuďmi. Potrebuje 1v1 a 3v3
OK, musím začať, táto hra bola geniálna, teraz sú v nej sotva šesťuholníky a nie je to také zábavné, teraz by som prisahal, že odoberajú z hracej plochy stále viac a viac šesťuholníkov.
To je dôvod, prečo som ohodnotil 3 hviezdičkami, existuje veľa reklám, takže hodina reklám je 100 reklám na sto hier, takže prosím odstráňte reklamy. Ale to nie je tá časť, o ktorej chcem hovoriť, naozaj si myslím, že ľudia sú roboti. Mám na mysli odpadky, ako keby som vyhral takmer každú hru, no tak, aby bola hra o niečo ťažšia.